Американският актьор Алек Болдуин съди членовете на екипа на филма Ръст

...
Американският актьор Алек Болдуин съди членовете на екипа на филма Ръст
Коментари Харесай

Алек Болдуин съди екипа на филма Ръст за смъртта на Халина Хътчинс

Американският актьор Алек Болдуин съди членовете на екипа на кино лентата " Ръст " поради гибелта на Халина Хътчинс, оповестява “Ню Йорк Таймс ”. 

В края на предишния октомври операторката Халина Хътчинс почина, откакто по време на подготовка на снимачната площадка Болдуин стреля с револвер, който бе зареден с бойни, а не с халосни патрони.

Според формалната версия за случилото се, на Болдуин му е било казано, че оръжието не е заредено с бойни патрони, което не било истина. Изстреляният от него патрон освен умъртвил Хътчинс, само че и ранил режисьора на кино лентата Джоел Соуза.

Актьорът е постигнал съглашение със семейството на Халина Хътчинс. 

В желае, заведен в петък от Болдуин, артистът упреква част от екипа в немарливост, че са му дали зареден револвер на снимачната площадка. Според информация на медията Болдуин съди отговорника за оръжията на снимачната площадка Хана Гутиерес-Рейд, реквизиторката Сара Закри, доставчика на оръжия и муниции за фотосите Сет Кени и помощник-режисьора Дейвид Хоулс. 

Преди това артистът подаде и арбитражен иск против продуцентите на кино лентата, като твърди, че отговорността за сигурността на огнестрелното оръжие не е негова, съобщи bTV.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР